torstai 11. kesäkuuta 2015

Koruja, koruja, koruja

Voitin Pikku Piltin arvonnassa pitkän pätkän korukuvioista trikoota. Tyttö julisti kankaan nähdessään, että haluaa siitä mekon. Too bad, sillä minä halusin vaihteeksi jotain itselleni ja lisäksi tämä väri sopii mulle. Kiitokset vielä Pikku Piltti! Kangas on todella laadukasta, joustavaa ja mukavan laskeutuvaa. Ideoita (mekko, t-paita, makkarankuorimekko...) aikani pyöriteltyä päädyin tekemään itselleni rennon paidan, jossa voi syödä koko kesän jäätelöä tarvitsematta vetää vatsaa sisään.

Laitoin kankaan leikatessa vinoon, jotta helmet eivät kulkisi ihan vaakasuorassa. V-aukko oli hiukan hankala kantata, joten jatkossa teen varmaan pyöreän kaula-aukon. Kaavana mulla oli kaapista löytyvä ostopaita, joka on vähän tän mallinen. Kuvaajana toimi 4-vuotias mussukkani.


2 kommenttia:

  1. Tuo onkin kiva, kun kulkee vinossa! Onko tuo sitä pinkkiä? Mainion mallinen kesäpaita :)

    VastaaPoista
  2. Tää on sellasta persikan väristä. Mittari näyttää +11, joten ihan lyhyillä hihoilla ei pärjäiskään ;-).

    Tässä kankaassa on tosiaan se hyvä puoli, että sitä voi leikata miten päin vain. Nytkin, vaikka leikkasin vinoon, hukkaan ei mennyt juuri yhtään, kun pystyi leikkaamaan takakappaleen toisin päin. Korut kun voi olla miten päin vain.

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi =)