lauantai 18. tammikuuta 2014

Ti-ti-tyy

FB:n ompeluryhmän tän perjantain haasteena oli yllätyspaketti, josta piti tehdä jotain. Paketin sai tilata ja siitä löytyi Birdie-kangasta joko pinkki-limenä tai turkoosi-ruskeena. Noin tunti ennen veivauksen alkua sain idean linnunpönttötaskusta. Sen katto on ruskeaa vinonauhaa ja aukko on kantattu ruskealla resorilla. Raitatrikoota löytyi tällainen pieni pala mun tilkkujemmasta.Tässä aamuinen sovitus. Hartiat on mun makuun hiukan liian isot. Muuten mekko on sopiva. Kaavapohjana mulla on ollut tässä OB 3/13  Flower Hexagon koossa 98 saumavarojen kera. Olis ehkä pitänyt tehdä ilman saumavaroja.Lähikuva taskusta.7 kommenttia:

 1. Tasku on kyl tosi kiva idea! Nätti mekko!

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä huippuhieno! Miten tuollainen ympyräkanttaus tehdään?

  VastaaPoista
 3. Kiitos <3

  Tuurilla Omppumamma =D. No, siis sehän on niinkuin pääntie. En kuitenkaan mitannut sitä resoria mitenkään, rupesin vaan venyttään ja ompeleen. Venytin ehkä ihan pikkasen kireemmälle kuin pääntien kanttausta. Tää on tehty kaksoisneulalla. Niin ja resorin päät on huolittelematta päällekän silleen vaan lomittain. Toivotaan, ettei lähe purkautuun.

  VastaaPoista
 4. Tästäpä tuli kyllä tosi hieno :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos =). En ole uskaltanut vielä tehdä toisintoa, kun pelottaa, että tästä tuli oikeestikin tuurilla vaan näin hyvä =D

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi =)