maanantai 6. tammikuuta 2014

Heleppoa ko heinänteko

Aah! Kerranki superhelppo ja supernopeatekoinen nuttu. Ohje löytyy täältä kuvineen. 
Mun suorakaide (ohutta trikoota EK:n palalaarista) on 120 cm pitkä, 95 cm korkea ja hihansuusoikioiden välissä on n. 44 cm. Kaulusta mulla jäi n. 25 cm. Hihat leikkasin Make-It-Workin kaavalla, muukin käy tähän. Soikioiden leikkaaminen hiukan hermostutti. Sain niistä kuitenkin tuurilla juuri sopivan kokoiset. Kaikki muut saumat paitsi hihansuut on huolittelematta ja saavatkin olla. Tällasenhan vois tehdä äidillekin. Ensin pitää vaan käydä kangasostoksilla, kun ei mulla ole tähän tarkoitukseen sopivaa omissa pinoissa.Tammikuun haasteeseen: - 1,10 m 

Lisäys: Tämmöisellä kietaisuvirityksellä olin tänään töissä. Molemmat lärpäkkeet on koottu samlle olalle ja sitten päälle jäävä vapaa sivu on hakaneulalla kiinni toisen rinnan kohdalla.Tässä vielä kuva siitä, miltä kangas näyttää ilman hihoja. Käytin hieman eri mittoja (lueteltu tuolla alussa).
www.ohohblog.com/2012/12/draped-cardigan-cardigan-plisado.html


4 kommenttia:

 1. Ihana idea! Pitää varmaan kokeilla, millainen tulisi ohuesta pellavaneuloksesta, jota kaapista löytyy, tai sitten ensin kokeiluversio jostain toisesta.

  VastaaPoista
 2. Siitä tulis varmaan hieno. Itse kyllä tekisin kuitenkin kokeiluversion ensin, ettei mene arvokas materiaali pilalle esim. sen takia, että kädenreiät tulikin huonoon kohtaan.

  VastaaPoista
 3. Oi, tää on just sellainen mitä tarvitsen!

  VastaaPoista
 4. Kiedoin tän töihin hiukan eri tavalla. Aamulla oli vaan hakaneulat etsinnässä, kun oli uhrannut kaikki joululahjaheijastimiin. Kiinnitin tän alla olevan t-paidan olkaan kiinni, niin ei valu nuo hihat alaspäin. Suunnittelen jo tekeväni näitä lisää.

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi =)