keskiviikko 5. elokuuta 2015

Kolme paitaa töihin on...

Apua! Työt alkaa taas pian. Kesämekkokaavat on vaihtuneet työvaatekaavoihin ja päiväkotivaatteisiin.
Oon niin innoissani näistä paidoista. On hiukan kivempi mennä takas töihinkin, vaikka kesä olikin säiden puolesta ankeaakin ankeampi, kun on edes mukavaa päälle pantavaa ja uus tukka.

Tää eka on tehty Drape Drape 2-kirjan kaavalla Eurokankaasta ostetusta viskoositrikoosta. Muutaman muokkauksen tein kaavaan. Niistä kuvaa alempana.Halusin alkuperäisestä kaavasta poiketen hiukan pidemmät hihat, joten tein lustut. Koska hihat ovat eri mittaiset, tein toiseen pidemmän lustun ja toiseen lyhyemmän. Ja koska ylemmän hihan suu on ihan vino, piti lustusta tehdä epäsymmetrinen. Helmaan ompelin kaksinkertaisen kaitaleen resoriksi. Pituutensa puolesta paita on melkein jo minimekko.


Tää Pikku Piltin sulkakangas on mun uusi suosikki. Tykkään kuosista huRRRRjasti. Tein lepakkohihaisen paidan. Helma on tällä kertaa vain saumuroitu. Hihat on käännetty ja ommeltu kaksoisneulalla ja kaula-aukko kantattu sulkatrikoolla.Ja lopuksi vielä lepakkohainen paita Eurokankaan viskoositrikoosta. Kaava sama, mutta helmassa kaitale.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi =)