perjantai 14. elokuuta 2015

Tähdenlentoja

Minea on puhunut jo pitkään siitä, että haluaisi joskus nähdä tähdenlennon. Eniten siinä kai kiinnostaa se toivomuspuoli. Jos vaikka sais Prinsessa Sofian linnan. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä piti näkyä paljon tähdenlentoja. Ja koska Minealla oli torstaina vapaapäivä, päätin, että hampaiden pesun jälkeen myöhään illalla levitetään pihalle viltti ja mennään tiirailemaan tähdenlentoja. Lämmintä vaatetta vaan päälle (toppapuvut), niin kyllä tarkenee elokuun pimenevässä illassa, Alkoi jo pimetä ja muutamia tähtiäkin näkyi, mutta taivas oli yhä hiukan liian valoisa. Yhtäkkiä ihan äänettömästi yllemme liisi musta varjo - pöllö (tai lepakko, mutta olin ainakin näkevinäni sulat taivasta vasten). Kiljuin ja sätkin kuin sähköiskun saanut vinkulelu. Pöllö liiteli tyynesti ylitsemme kadoten takapihan kautta metsään. No, eipä ainakaan luullut meitä pupuiksi ja hyökännyt kimppuun. Muutaman tähdenlennonkin näimme hiukan myöhemmin. Varsin onnistunut seikkailuilta siis.

Tähdenlentojen kunniaksi väsäsin Marian ateljeen ohjeella  tossut tähtikuvioin; paitsi, etten leikannut kuminauhakujaa erikseen, vaan korotin takaosaa ja käänsin sen kuminauhakujaksi. Nahkaa olin kaivanut edellisellä viikolla EK:n laarista. Iso pala maksoi vain 8 euroa. Nahkaa jäi vielä sen verran, että siitä saisi toisetkin tossut. Nämä oli muuten yllättävän nopea ommella. Eniten aikaa meni varmaan nahkaneulan etsimiseen. Tiesin, että mulla on sellaisia jossain... Sydänmekosta jotakin oppineena tein myös testitossun, jota varten tuhosin vanhan nahkalaukun. Se olikin sitten tekonahkaa.


Tähdet leikkasin Hot Fixin glitterpintaisesta silitysarkista. Silitin ne kiinni lakanakankaaseen ja ompelin sitten kiinni tossuihin.
4 kommenttia:

  1. Oi miten kivat tossut! Ja tarina niiden takana ❤ Ihania muistoja jää tuollaisista retkistä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos SariJohanna ja Heidi =).

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi =)