sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Vielä yhdet harkat ja sitten nukkumaan


Namuharkat narullaTässäpä näitä valmiina Otin vähän kuvia eri vaiheista, jos joku haluaa muokata omista kaavoistaan harkkahousut. Tässä vielä toiset kaavat (ihan ilmaiset!) Ekassa kuvassa palaset irrallaan. Kukkapul on kirpparilta löydetystä vanhasta vaipasta. Kuvasta puuttuu resorit. Toka kuvassa imut (2 kerrosta paksuhkoa bambujoustofroteeta) ommeltuna sisäpikkareihin. Kolmannessa kuvassa pikkariaihiot valmiina. Neljännessä on kuva resorista ja viidennessä lähikuva koristetikkauksesta. Viimeisessä kuvassa valmiit pökät. Koko 4 näyttää olevan passeli meillä.
4 kommenttia:

  1. =) kiitos. Näitä on tullu tehtyä vielä jokunen lisää. Ostin kirpparilta vanhan vaipankin (sen kuosin takia) ja leikkelin harkkahousuiksi.

    VastaaPoista
  2. Hei! Tiiätkö mä ostin nää sun tekemät harkkarit joskus pari vuotta Suvi-kirpparilta ja nää on parhaat! Jos sulla on kaavat tallessa nii olisin äärimmäisen kiinnostunut!!

    VastaaPoista
  3. Onpa ihana kuulla =). Tuo mun laittama linkki ei näemmä enää toiminut. Kaavat löytyy netistä sanoilla that darn kat. https://www.etsy.com/shop/thatdarnkat

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi =)