perjantai 22. helmikuuta 2013

Mustikkaa

Ostin hiukan mustikoita Viljamin Puodista. Tai en oikeastaan ostanut, sillä voitin sinne sen lahjakortin <3. Tää mustikkajoustofrotee oli ihanampaa kuin tajusinkaan niistä puodin kuvista. Pitää varmaan hankkia vielä lisää =) Tekaisin Minealle mekon/tunikan. Hermot meinas kyllä mennä, kun saumurista karkas alalanka ja jostain syystä tää mun saumuri on kaikkein viheliäisin langoittaa. Silmät ristissä (muut jo nukku) yritin lankoja pujotella. Jätin sitten suosiolla aamuun ja levännein silmin ja hermoin se jo onnistuikin paremmin.


Lisäksi tekaisin Hurmurille kaverin. Tää sopii mun mielestä hyvin Hurmuri-mekon alle. Kangas on Metsolan joustofroteeta. Kaava on OB 6/12. Kaula kantattu Hurmurilla. Kanttauksen sisällä ohutta kuminauhaa.

2 kommenttia:

  1. Valmiina vaatteena tuo mustikka näyttääkin tosi kivalta. Moni kanagas on sellainen, ettei pelkkänä kuvana oikestaan mitenkään innosta mutta sitten kun näkee jonkun tekemän valmiin vaatteen niin on ihan erinäköstä.

    VastaaPoista
  2. Mustikasta tulis ihania t-paitoja kesäksi. Viljamilla alkaa jotkut karnevaalit tarjouksineen. Pitää ehkä tilata lisää mustikoita...

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi =)