sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Suurisuu

Tiedättehän ne lasten pöksyt, jossa on vetoketjusuu peffassa? Hauskan näköiset, mutta onko niissä mukava istua? Niistä sain kuitenkin idean tehdä huolisyöppömäisen tunikan/mekon.Trikoon sijaan käytin vähän jämäkämpää joustocollegea, jotta isohampainen vetoketju ei olisi liian jäykkä ja raskas. En löytänyt mistään vetoketjua, joka olisi ollut hampaiden osalta valkoinen, mutta ympäriltä punainen. Niinpä maalasin punaisella kangasmaalilla valkoisen vetoketjun kangasosan punaiseksi.

Kieli on tehty vaaleanpunaisesta glittericollegesta. Sen sisällä on jämäköittämässä vaahtomuovin pala. Ompelin sen käsin kiinni vetoketjun vetimeen.Tasku on vaaleanpunaista voimistelupukutrikoota. Se luistaa kivasti, joten sitä on helppo käyttää.


Silmien ruksit on tehty silityskalvosta. Minea piirteli iloisia lappusia ja keksi, mitä niiden toiselle puolelle kirjoitetaan. Siellä lukee yhdessä lapussa esim. olet tosi reipas ja kiva. Laput laitetaan maanantaina Suurisuun suuhun ja eskarikaverit saavat arpoa sieltä itselleen kehun. Toivottavasti se on lapsista kivaa.
2 kommenttia:

  1. Mahtava idea <3 hieno toteutus <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos eitsu. Vetoketju piti ommella kahteen kertaan,mutta muuten oli oikein onnistunut ompelus =)

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi =)