keskiviikko 10. elokuuta 2016

Kånkkaava poni

Tirppusella alkaa huomenna eskari. Kaupasta ei löytynyt mieluista reppua, joten rupesin harkitsemaan repun tekoa. Siskoni oli tehnyt onnistuneesti Villa & Villan ohjeella Kånken-tyylisen repun omalle eskarilaiselleen ja niinpä kaivoin ohjeet esiin. Kaikki alkoi oikeastaan tästä My Little Pony kuvasta. Piirsin sen valkoiselle heijastinkankaalle ja väritin Promarkerin permanent tusseilla.


Kangasjemmasta löytyi turkoosia farkkukangasta ja vuoriksi sinistä kerniä. Repun pohja on Marimekon markiisia. Koristenauha on kirppislöytö ja pinkki nylonnauha on tullut joskus jemmattua Karnaluksilta. Reppua jämäköittää pohjaan ja selkäosaan laitettu vaahtomuovi, jota leikkasin vanhasta laukusta. Soljet on vanhasta repusta. Pehmustin kantohihnat Villa & Villan ohjeella. Taskun teko oli kyllä haastavaa, varsinkin mun ompelukoneelle. En meinannut saada kankaita paininjalan alle.


Otin riskin ja silitin nimen nahkapalaan. Oon joskus ostanut näitä silitettäviä nimiä Prismasta. Tämä on heijastavaa.


Tältä reppu näyttää selässä.


Eskarilaista hiukan jännittää ("Ei hiukan, vaan paljon", huutaa tirppunen). Onneksi eskari on jo-niin-tutun päiväkodin tiloissa. Suurin osa tädeistä ja eskarikamuista on ennestään tuttuja ja tilatkin on tutut. Varpua ei kuulema varmaankaan jännitä, sillä Varpu osaa jo lukea. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi =)