perjantai 4. huhtikuuta 2014

Pandaa uudessa muodossa

Viljamin Puodilla on menossa ompelukisa, johon voi osallistua Panda-kankaasta ommellulla tuotteella ja/tai Panda-kuvioinnilla. Mietin pitkään, millä osallistuisin kisaan. Olen kyllä jo tehnyt Pandasta t-paitoja ja tunikoita ja olisin voinut osallistua jollakin niistä. Halusin kuitenkin jotain erilaista...

Minean kirpparilta ostamani Muumi-aiheinen päivähoito-/kerhoreppu on jo riekaleina ja olen suunnitellut tekeväni uuden repun. Tämä tuli siis tarpeeseen. Minea toivoi punaista, joten saamansa pitää. Kankaat on äidin vanhoja jämiä (farkkuvahvuisia). Vetoketju on ratkottu joskus jostain vanhasta repusta talteen ja olkahihnat, verkkotasku ja D-lenkki samoin. Piirsin pandan tekstiilitussilla heijastinkankaalle ja ompelin sen etutaskuun kiinni. Ilmapallo on leikattu Pikku Piltin punaisesta silitysarkista.Liimasin vielä puisen Panda-napin vetskarin veto-osaan kiinni. Saa nähdä pysyykö se siinä. Repussa on sisäpuolella turkoosi vettähylkivä vuori.

Osallistuin myös tällä pehmoisella Panda-lätsällä...


4 kommenttia:

  1. Kangas on tosiaan vanha.Tuotu vuonna -85 Hollannista.

    VastaaPoista
  2. Minea on kovasti lähdössä tän repun kanssa konserttiin...raketilla =D. Kiva, kun tää on isompi kuin se vanha reppu, niin mahtuu kaikki unikaveritkin kunnolla reppuun ilman, että pitää tunkea tai jättää pää ulkopuolelle kurkkimaan.

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi =)