perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tervetuloa: Minean huone

Päätin sitten viimeinkin, mitä Minean sängyn yläpuolelle laitetaan - karkulaiset muutti meille.


Tässä kierros Minean huoneeseen...


Pöllöpuu on tarra. Pöytä on klaffimallia ja se on maalattu seinän väriseksi. Päällystämästäni nojatuolista saa vuoteen. Pöytä, lokerikko, naulakko ja nojatuoli ovat kirpparilta. Ikkunassa oleva koriste on mun äidin tekemä.


Liukuovesta pääsee pienen vaatehuoneen kautta äidin ja isin makkariin. Punainen omppu on liitutaulutarraa. Ikean lokerikko on tuttujen vanha.Laukusta löytyy aarteita. Tuolin olen itse maalannut limeksi. Toinen tuoli on turkoosi.Virkatut muffinit saavat aina kahvikekkereillä kunniapaikan. Lautanen on kirppislöytö.Leikkelin kellokoneiston ympärille liitutaulutarrasta numerot. Alunperin tähän oli tulossa pinkki kello, mutta siitä kuului liian kova tikitys.Lamppu ja pimeässä hohtavat tähdet, jotka silloin tällöin putoavat lattialle - tähdenlentoja. Tässä oli ensin mun itse väsäämä riisipaperivalaisin, mutta liimaukset kellastui ikävästi.


Lipasto oli alunperin männyn värinen puunupein. Oho, pitäs vissiin pyyhkiä.


Mussukka <3


Spöken toimii yövalona. Kahvikalusto on mun vanha. Kello on kirppislöytö;  me ei saatu sitä korjattua.
Sänky on mun vanha Niemen tehtaiden klassikko. On saanut vaan uuden värin pintaan. Tähän on tulossa päiväpeitteeksi isoäidin neliöistä peitto (=ikuisuusprojekti). Täkkipussi on kirpparilöytö. Oli ensin tarkoitus saksia siitä jotain, mutten sitten raaskinut leikata ihanaa kangasta.

2 kommenttia:

  1. Nätti huone, iloisen värinen :) Meilläkin pojan huoneessa kello tikitti liian kovalla äänellä. Otettiin pois muutamaksi viikoksi ja taas kokeiltiin ja nyt sen tikitystä ei enää huomaa. Mulla on ollut samanlainen posliiniastiasto - enää ei jäljellä yhtään ehjää osaa. Tuli kiva olo kun näki niitä kuvassa - sellainen muistojen olo :)

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi =)