torstai 13. helmikuuta 2014

Sylva-huutokauppaan

   


Ompeluryhmä Saumanvara, johon kuulun, on taas liikkeellä hyvän asian puolesta.Tein huutokaupattavaksi tällaisen t-paidan linnunpönttötaskulla (kaava OB 3/13 brave firemen).

Lauantaina 15.2.kansainvälisenä lasten syövän päivänä on nimittäin Facebookissa huutokauppa, jonka tuotto lahjoitetaan Sylva ry:n tilille. Saumanvaralaiset ovat suurella sydämellä ommelleet, neuloneet ja virkanneet tuotteita huutokaupattavaksi.

Huutokauppa järjestetään lastenvaatekirpputori Piilon facebook-sivuilla. Huutokaupalle on oma kuvakansio, johon huutokaupattavat tuotteet ladataan perjantaihin 14.2.mennessä. Huutokauppa käynnistyy lauantaiaamuna 15.2. kello 9 ja tuotteita voi huutaa kello 21:een saakka. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa.

Ensimmäinen huuto on korotettu ja korotuksen minimisumma on 1 euro. Huutokaupassa on käytössä niin sanottu viiden minuutin sääntö.
Huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä ja maksaa postikulut omasta pussistaan. Tarkemmat ohjeet maksuun ja muihin huutokaupan käytännön asioihin liittyen tulevat esille huutokauppakansioon.

Tuuhan siis lauantaina huutamaan uniikkeja käsitöitä!

ps. Tätä viestiä saa jakaa!

http://www.sylva.fi/fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi =)