sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Roosanauha-kampanjalle

 
Kuulun innovatiiviseen ja lämminsydämiseen ompeluporukkaan joka haluaa olla mukana tekemässä hyvää!

4.10 on virallinen Roosanauha-päivä ja olemme keksineet tempauksen jolla keräämme rahaa huutokaupan avulla omaan lahjoituspottiimme!

Ompelemme tuotteita joissa kaikissa on jotain pinkkiä!
Sen jälkeen pe aamusta alkaen ne laitetaan Piilon sivulle Huutokauppakansioon josta voit huutaa itsellesi uniikin käsityön! Kaikkien tuotteiden lähtöhinta on 5 e.
Huutokauppa on voimassa pe iltaan 20.00 asti jonka jälkeen voitetun tuotteen summa maksetaan suoraan ilman välikäsiä perustamamme keräyksen sivulle;

http://oma.syopasaatio.fi/roosa-nauha/aloita-keraeys.aspx?col=5-627#.Uj2NLcuuBF8.facebook

Sen jälkeen huutamasi tuote postitetaan sinulle ompelijan toimesta.
Hyvä mieli tulee jo välittömästä sydämestä.

Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla!

Lahjoituksen pottiin voi toki tehdä vaikka ei huutokauppaan osallistuisikaan.Uskon että jokainen euro hyvälle asialle on tärkeä!
  
Tässä minun panokseni huutokauppaan: Pinkki heijastinliivi 2-4 -vuotiaalle
Liivi edestä
Fleeceiivin leveyttä voi säätää nepparinauhoilla (kuminauhaa) 36:sta  42 senttiin. Pituutta liivillä on olasta helmaan 41 cm. Kankaan leveys on 32,5 cm (olkapäistä hiukan kapeampi). Kaula-aukko on kantattu joustavalla kanttinauhalla. Niskassa on  heijastava ripustuslenkki. Heijastimia ovat siis noiden leveiden heijastinnauhojen lisäksi: kissa, tassu ja ripustuslenkki.
Liivi takaa

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana heijastinliivi! :)

    VastaaPoista
  2. Hieno! Omat ompelukset perjantaita varten ovat vielä aloittamatta, mutta vielä ehtii. Jos ei muuta, niin huutamaan ainakin :)

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi =)