lauantai 16. elokuuta 2014

Päiväkoti alkaa

Hui! Minea aloittaa maanantaina päiväkodissa. Perhepäivähoidossa oli ihanaa, mutta meistä tuntui, että kohta 4-vuotias tarvitsee samanikäisiä leikkikavereita. Kesän verran kasvanut pirpana tarvitsee myös sopivia vaatteita, ja koska olen ollut lomautettuna tämän viikon, on ollut aikaa ommella. Ensimmäiseksi syntyi peruspaita Paratiisista. Sain haalittua palan tätä ihanaa kangasta kangasvaihtareilla. Sitä ei riittänyt ihan takakappaleeseen, joten sinne vaaleanpunaista trikoota. Minea toivoi nappeja, joten tein valenappilistan. Kaavana Ottobren Night Owl 6/09.

Ja sitten muutamat pöksyt. Ottobren Ropina (6/12) on meillä ollut se paras leggarikaava. Yllä olevan kuvan Kukkaset-leggaritkin on tehty sillä.


Mustat on joustocollegea (leikattuna väärään suuntaan) ja muut trikoota.Kangasvaihtareilta mukaani halusi päästä myös Ullakon aarre -joustocollege, josta hämähäkeistä pitävälle tirppuselle syntyi leggarit.
Ja lopuksi vielä pihaleikkeihin(tai mustikkametsään) isoveljen risoista farkuista kierrätetyt housut. Säilytin alkuperäisen sivusauman, joten näissä ei ole etutaskuja ollenkaan. Takataskut kuitenkin laitoin. Vyötäröllä ja lahkeensuissa on resorit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi =)