sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Kultatakki

Kysyin kesällä tytöltä, millaista vaatetta tämä toivoisi. Vastaus oli kultainen takki. En silloin edes ajatellut tekeväni hänelle sellaista. Mietin, että ehkä jossain kaupassa tulisi joskus vastaan sellainen kohtuuhinnalla. No, sitten tuli Kangas pop-up Zeppeliiniin ja siellä käsiini sattui (juuri jonkun takaisin pöydälle hylkäämänä) kangasta kultaisin kuvioin. Siitä se sitten lähti...


Kangas on Kerän paksua mustaa joustocollegea kultaisella himmeliprintillä. Resorivaihtoehdot olivat musta ja kulta, mutta koska takin piti olla kultainen ja kultaa oli vain himmelikuviossa, päädyin kultaisiin resoreihin. Tai eihän se oikeasti mitään resoria ole, vaan Eurokankaan palalaareista joskus ongittua paksua joustavaa kultakangasta. Tein siitä aikoinaan supersankariviitan. Kullanväristä vetoketjua piti metsästää vähän pidempään. En saanut kultaisella kangasosalla, mutta metalliosat sentään ovat kultaiset.


Kohdistus onnistui edessä kerrankin hyvin. Kaavana on Ottobren Rosig (4/17). Taskut jätin pois, sillä tätä on tarkoitus pitää koulussa sisävaatteena ja kangas on aika paksua. En halunnut, että pusakasta tulee liian paksu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi =)