sunnuntai 18. elokuuta 2013

Äiti testaa: kangastussit

Testiin osallistujat
Tyttö halus piirtää itselleen jumppakassiin kuvan ja mulla oli tarvetta värittää Minean takin valkoiset pallukat keltaisiksi, joten ei muuta ku tusseja ostamaan. Hurautettiin Kärkkäiselle, mutta tussihyllyn luona tulikin sitten tenkkapoo: mitkä näistä olis parhaat?!? Tusseja ei päässyt mitenkään testaileen. No, otetaan sitte useempia ja testataan kotona. Tässäpä siis laivakissan TUSSITESTI =). Testitusseina Faber-Castell (5 tussia, hinta 6,90), Centropen Tekstile Marker (6
tussia, hinta 2,90) ja Primo (7 tussia, hinta 4,90). Tarkkaan jälkeen paras näyttäs olevan joukon halvin, eli Centropen! Huonoin on Primo, sillä sen kanssa väri levis eniten. Faberissa ja Centropenissä ei ollut värin leviämisessä oikeestaan mitään eroa, mutta Faberin kärki oli epätarkempi.

Kuva suurenee klikkaamalla

Moona käytti taideteokseensa siis Centropeniä, mutta minä väritin pallukat Primolla. Siinä hommassa kun ei ollut niin reunoilla väliä. Kassista tuli hieno, vai mitä ootte mieltä?Kaikki tussit ovat säilyneet pesuissa ihan ok. Tietty pientä haalistumista on havaittavissa. Eniten on kuitenkin haalistunut alkuperäisen testin ulkopuolelta Polarn O. Pyretin merkkauskynä, jossa on ihanan ohut kärki. Tuli sitten testattua vielä DecoFabricin kangastussit, jotka sopivat myös tummille kankaille. Ne on aika jytyjä ja niiden värit on pesuissakin pysyneet tosi kirkkaina. Tässä linkki postaukseeni, jossa käytin kyseisiä tusseja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi =)