sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Ruusuja syksyyn

Piipahdin paikallisessa (eli Ippalassa) ostamassa alushamekangasta, mutta kuinka ollakaan, samalla hyllyllä pötkötti supersöpöä joustofarkkua. Kangashamsterin aivoillani keksin, että joustofarkku saattaisi kestää leikki-ikäisen polvissa paremmin kuin joustocollege tai trikoo. Sitä oli siis ehdottomasti saatava - ei kankaan kauneuden, vaan käytännöllisyyden vuoksi.



Kaavana on Ottobren leggarikaava Ropina. Lisäsin vain takataskut. Tein pöksyille kaveriksi peplumin. Ensin ajattelin somistaa peplumin tyllikukkasella, mutta ompeluhuoneen lattialla sattui lojumaan (muun roinan seassa) sydämen muotoon leikattu puuvillakangaspala, joka sopi väreiltään peplumiin...



Tyllikukkanen päätyi hiuspantaan.


Ja tältä kaikki näyttää Minean päällä.



Meillä muuten harjoitellaan potkupyöräilyä. Timo otti Minean pikkupyörästä polkimet ja apurattaat pois ja nyt kolmen illan lyhyen harjoittelun tuloksena alkaa tekniikka olla jo hallussa ja tasapaino löytyä. Lupasin Minealle, että jos hän oppii potkuttelemaan pyörällään, mennään sirkukseen. Näyttää siltä, että ensi viikolla päästään katsomaan pellejä ja sirkushevosia.

Tässä kuva iskän tuunaamasta pyörästä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi =)